ETUSIVU

YRITTÄJÄSTÄ

ELÄINFYSIOTERAPIA

ONGELMAKOIRAKONSULTAATIO

RAVINTONEUVONTA

LUENTO- JA KOULUTUSPALVELUT

HINNASTO

ASIAKASOHJE

VIP STORE

YHTEYSTIEDOT

LINKITLuennot ja koulutukset


AJANKOHTAISET LUENNOT JA KOULUTUKSET

Koulutukset ovat käynnissä! Koulutukset pidetään Akatemia hallilla osoitteessa Tukkikatu 5, Lappeenranta.

Koulutusrungot; Pennusta kisakoiraksi tai Arjen Taitajaksi sisältävät neljä kuuden kerran kurssia.

Taaperot, Eskarit, Teinari, Kohti koetta tai Arjen Taitaja kursseille ilmoittautuminen on jatkuva.
Seuraavat kurssit alkavat 8. toukokuuta 2018. Yksittäisiä koulutuskertoja voi ostaa kurssilaisilta FB-ryhmästä Heartraiders Akatemian koulutuspalvelut.

Tarkemmat kurssisisällöt, hinnat ja kuvia hallista Heartraiders blogissa. Blogiin pääset oikeassa laidassa olevan Linkit-sivun kautta.

Ilmoittautuminen kursseille osoitteeseen akatemia.halli(at)gmail.com

----------------------------------------------------------

Alla Akatemian ajankohtainen varauskalenteri. Valitsemalla viikko näkymän vasemmasta laidasta näet varattujen vuorojen keston ja mitä vuoroja on vapaana.

Vielä toistaiseksi varaukset akatemian sähköpostiin, akatemia.halli(at)gmail.com

Hallin vuokraus hinnat:

Day Time 7-16       15,00€/h

Prime Time 16-22   15,00€/30 min   28,00€/h

Weekends klo.7-9    15,00€/h   klo. 9-22   26,00€/h

 

ESIMERKKEJÄ PITÄMISTÄNI LUENTOAIHEISTA

Koiran lihashuolto- ja hieronta
Luennolla käsitellään lämmittelyn ja jäähdyttelyn merkitystä osana koiraurheilua. Käydään läpi koiran rakennetta ja lihaksistoa sekä opetellaan käytännössä oman koiran hierontaa ja venyttelyjä.

Koiran rakenne
Luento on laaja teoriapaketti koiran fysiikasta. Luennolla käsitellään voima-, nopeus- ja kestävyystyyppisten koirien rakenteita ja rakenteiden kuormitustekijöitä. Etu- ja takaosan kulmauksia, tavallisia nivel- ja luustovammoja sekä askellajien kuormitustekijöitä. Tavoitteena on ymmärtää oman koiran rakenteessa ilmeneviä puutteita ja lihaksiston kuormittumista.

Ymmärrä koiraasi – opi puhumaan koiraa
Luennolla käsitellään koiran elekielen kehitystä pennusta aikuiseksi ja tärkeitä kehityskausia. Rauhoittavat ja uhkaavat eleet tulevat tutuiksi. Luennon jälkeen ymmärrät koirasi elekieltä paremmin ja osaat lukea koirien välistä kommunikointia. 

Koiran raakaruokinta
Luennolla käsitellään koiran ravitsemuksellisia tarpeita laajasti. Tavoitteena on että luennon jälkeen osaat analysoida koirasi nykyistä ravinnonsaantia ja korjata mahdollisia puutteita. Luento antaa hyvät valmiudet raakaruokinnan aloittamiseen.

Naksutinkoulutus
Koulutuksessa opit naksuttamisen periaatteet ja käyttömahdollisuudet teoriassa ja käytännössä. Tutuksi tulee myös shaping- koulutusmenetelmä. Naksutinkoulutusta voi hyödyntää kaikille eläimille, vain mielikuvitus on rajana. Tavoitteena on aktiivinen toimintaa tarjoava eläin.

Koiran ongelmakäytös 
Luennolla käsitellään koiran kehityskausia, hyvinvointibudjettia ja erilaisten ongelmakäytösten mahdollisia syitä.  Keskustellaan koulutusmahdollisuuksista ja –menetelmistä. Koulutukseen on mahdollista lisätä käytönnön koulutusta esimerkkikoirien avulla.

Onko Sinulla jokin aihe mistä haluaisit lisätietoa?

Otan mielelläni ehdotuksia vastaan, luento voidaan myös koostaa toiveittesi mukaan.